Relevante links

Turforslag, udflugter og anbefalede vandreture

Download turforslag (PDF): På siden her kan du finde og downloade turforslag (som pdf) til vandreture som beskrevet med billeder her på voresvandreture.dk.

Forslagene er prioriteret efter vores vurdering, men de skal ses som en appetitvækker og forhåbentligt - hvis du har kort tid på destinationen - hjælpe dig med at vælge en tur som bliver en positiv oplevelse de første gange.

Fuerteventura

Download turforslag (PDF): Se vedhæftede PDF med forslag og inspiration til vandreture. Turforslagene er prioriteret efter vores foretrukne ture på Fuerteventura, med tur numre, enkelte billeder og vores vurdering.


Portugal, den nordlige Minho region

Download turforslag (PDF): Se vedhæftede PDF med forslag og inspiration til vandreture. Turforslagene er prioriteret efter vores foretrukne ture i det nordlige Portugal, med tur numre, enkelte billeder og vores vurdering.


Mallorca

Download turforslag (PDF): Se vedhæftede PDF med forslag og inspiration til vandreture. Turforslagene er prioriteret efter vores foretrukne ture på Mallorca, med tur numre, enkelte billeder og vores vurdering.


Gran Canaria

Download turforslag (PDF): Se vedhæftede PDF med forslag og inspiration til vandreture. Turforslagene er prioriteret efter vores foretrukne ture på Gran Canaria, med tur numre, enkelte billeder og vores vurdering.


Tenerife

Download turforslag (PDF): Se vedhæftede PDF med forslag og inspiration til vandreture. Turforslagene er prioriteret efter vores foretrukne ture på Tenerife, med tur numre, enkelte billeder og vores vurdering.